streda 13. septembra 2017

A cseh jégkorongozók a Kovář-val találkoznak a svédekkel

osztályokon edző Josefa Jandače megpróbálja kiterjeszteni a nyerő széria a svédek ellen, akikkel megnyerte mind a kölcsönös párbajok ebben a szezonban, és megverte őket négyszer egymás után.

„Szeretnénk építeni korábbi mérkőzések, de a többi tiszteletben tartjuk az ellenfél erejét. Mindkét csapat bet365 mobil módosulnak, de örülnénk, ha legyőzzük őket egy harmadik alkalommal, „mondta Jandač újságíróknak, miután a mai edzést.

A svédek lesz hazai pálya előnye ebben az időben, de ez nem Jandače gombot.Az edző a válogatott különösen örül annak, hogy ellentétben a korábbi Euro Hockey Tour cseh csapat fog játszani az összes mérkőzést egy ponton nélkül nehéz és bonyolult utazás.

„Van ebben az évben játszott otthon csak egy mérkőzés, különben mindannyian játszottak a szabadban és meglehetősen hülye út voltunk. Azt hiszem, ezúttal jó lesz.


A jégkorong játsszák a jégen, nem a lelátókon, „mosolygott Jandač.

Már előre bejelentette, hogy a kapusok Smith és a francia mindegyike kap egy esélyt a nyitó két mérkőzés után a végrehajtás csapat dönti el, ki fog fogni vasárnap Oroszország ellen.
bet 365 mobil />







Még azt sem láttam, hogy milyen játékosok bet365 fogadási bónuszt lesznek a csapatokban. Csak azt tudom, hogy az oroszok nagyon fiatal cs apatot küldnek "- mondta Kovář. Az elmúlt képviseletét vette a felkészülés a tavalyi MS és teljes ő tett 44 megkezdődik.

A nemzeti csapat képzett ma Tipsport Arena délután, majd Svédországba költözött, ahol csatlakozik a csapathoz és Řepík. A Sparty csatára Göteborgban maradt a Bajnokok Ligája kedden."Eddig szombaton számolunk a [Řepík] -on Birner elleni támadás miatt, de meglátjuk, mi történik az első mérkőzésen", " csapat edzője utalt rá, hogy azt tervezi, hogy újraéleszteni együttműködés támadók, akik tavaly segített masszívan Liberec nyereség extra bajnoki címet és együtt felvette a világ jutott.

a bet365 internetes sportfogadás mérkőzés kezdete 19:15, élő közvetítés CT Sport.

bet365 kifizetés módok

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára